Marmeren vloeren

Marmeren vloeren onderhoud:

Voor onderhoud van natuurstenen zoals graniet, solnhofener, kwartsiet, kunnen wij als specialistisch schoonmaakbedrijf, u natuurlijk ook passende oplossingen bieden. Het betreft vloeren, maar het kan ook gaan om aanrechtbladen of bijvoorbeeld grafornamenten.

Uw onderhoud aan graniet en het marmer schoonmaken en polijsten kunt u laten uitvoeren BSflooring, het is namelijk belangrijk dat u uw vloer onderhoud goed laat uit voeren. Marmer- en travertin vloeren vertonen na verloop van tijd vaak krassen en/of doffe plekken, vooral op de looppaden.

Met een machine met diamantpads schuren we kleine krasjes van de bovenste vloer laag. Daarna reinigen we de vloer en polijsten we de vloer voor extra glans zodat we uw hardsteen of marmer er weer goed uitziet. Na het reinigen en polijsten van de natuursteen, kunt u weer volop genieten van uw vloer.

Om uw hardsteen, marmer- of travertinvloer weer te laten glanzen, maken wij gebruik van de nieuwste polijst techniek op basis van diamantschijven, deze methode is stofvrij, op alle horizontale gladde oppervlakken toepasbaar en zonder enkel risico op beschadiging van de vloer. Vervolgens is het voor sommige soorten vloeren aan te raden om ze te laten voorzien van een impregneermiddel, dit om de vloer beter bestendig te maken tegen het indringen van vlekken zoals olie,vet of wijn.

Ook bestaat er natuursteen composiet, dit bestaat uit een mengsel van natuursteen korrels, brokken en/of stukken gegoten met een bindmiddel (cement, hars) tot tegels. De meeste soorten zijn ook te reinigen en te polijsten. Ook kunnen deze tegels vaak voorzien worden van vloerwassen of impregneermiddel.

Het is aan te raden om door ons een proefstuk te laten uitvoeren, zodat u kunt zien wat het resultaat wordt. Meer weten over natuursteen reinigen en marmer vloer onderhoud? U kunt contact met ons opnemen voor al uw vragen over marmer schoonmaken of graniet onderhoud.

Waarschijnlijk kunnen wij u verder helpen.