Houten vloeren Renoveren

Door uw vloer te renoveren wordt deze teruggebracht naar oorspronkelijke staat, waardoor uw woning of bedrijfspand een mooiere uitstraling krijgt en bovendien in waarde stijgt. Bovendien zorgt het renoveren van de vloer ervoor dat deze weer jaren gebruik kan worden zonder vervelende problemen als scheuring of breuk.

Wilt u uw vloer laten renoveren?

Hout is een sterk, duurzaam materiaal met een uniek eigen karakter. De warme, rustige uitstraling van een houten vloer zorgt ervoor dat er ruimte tot leven komt op een manier die met andere vloeren niet mogelijk is. Hout vergt echter wel onderhoud, en kan over de jaren gaan werken. De spleten en scheuren die hier ontstaan en de slijtage die het gevolg is van langdurig gebruik kunt u herstellen door uw vloer te laten renoveren.

Wanneer wij uw vloer renoveren wordt deze weer sluitend gemaakt, zodat uw woonoppervlak weer één mooi geheel is. Bij het renoveren van de vloer zorgen wij er tegelijkertijd voor dat ingesleten of gebroken plekken volgens het bestaande ontwerp hersteld worden.

Voor het beste resultaat laat u uw vloer professioneel renoveren

Als uw vloer wilt renoveren is het altijd aan te raden om daarvoor een professionele partij in te schakelen. Het renoveren van een vloer kan, afhankelijk van het vloertype, zeer ingewikkeld zijn. In veel gevallen moet de ondergrond opnieuw gelegd worden, waarna de vloerdelen weer op hun oorspronkelijke plek teruggezet moeten worden. Bovendien is het belangrijk dat de vloer gelijkmatig geschuurd en gepolijst wordt. Onze medewerkers beheersen deze renovatietechnieken volledig, waardoor zij in staat zijn om zelfs een onherkenbaar beschadigde vloer als nieuw te renoveren.

Wilt u meer informatie of een prijsopgave hebben voor het renoveren van een houten vloer?

Neem dan gerust contact op: 06 33181448