Houten vloeren schoonmaak

Een houten vloer schoonmaken

Zoals u zich kunt voorstellen zijn een vakkundige installatie en professioneel onderhoud van grote invloed op de uitstraling van uw vloer. Maar ook het regelmatig laten schoonmaken van uw houten vloer is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Hout is een ‘levend’ materiaal en ziet er daardoor mooier uit dan kunststof of beton. Maar het neemt ook sneller vuil op, waardoor het vaker noodzakelijk is om een veelgebruikte houten vloer te laten schoonmaken. Voor het beste resultaat is het verstandig om hiervoor een professionele schoonmaakservice in te schakelen voor het schoonmaken van uw houten vloer.

Schrobben of polijsten, oliën of in de was zetten – het schoonmaken van een houten vloer is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Zeker als u gaat voor het beste resultaat kan het schoonmaken van uw houten vloer veel tijd kosten. Bovendien is niet ieder schoonmaak product geschikt voor uw vloer. Waar de ene vloer beter uit de verf komt door een behandeling met boenwas heeft een andere vloer weer olie nodig om optimaal tot zijn recht te komen. Gelukkig weten onze medewerkers precies hoe zij iedere houten vloer moeten schoonmaken. Daardoor kunnen zij deze taak perfect voor u uit handen nemen.

BSflooring helpt bij het schoonmaken van uw houten vloer

Het goed schoonmaken van een houten vloer kan tijdrovend zijn en voor veel hoofdbrekens zorgen. Maar u hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Bij BSflooring vindt u de expertise en ervaring die nodig is voor dergelijke gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken van uw houten vloer en hebben tal van onderhoudsproducten in ons assortiment. U kunt natuurlijk ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Zowel onze particuliere als zakelijke klanten zijn het er over eens: voor het beste resultaat laat u BSflooring uw houten vloer schoonmaken.

Wilt u meer informatie of een prijsopgave hebben voor het onderhoud aan een houten vloer?

Neem dan gerust contact op: 06 33181448